Makulering

Har du dokumenter og papirer du skulle ha makulert? Hos oss på Furoria kan vi sikkerhetsmakulere dokumenter fra private og bedrifter.

Hva må sikkerhetsmakuleres?

Alt av papirer som inneholder sensitive og konfidensielle opplysninger må sikkerhetsmakuleres. Dette kan være dokumenter som inneholder personopplysninger, kontoopplysninger, avtaler, informasjon som kan skade bedriftens renomme eller være av interesse for konkurrenter eller media. Informasjon som kan utnyttes av kriminelle og gi økonomiske konsekvenser, må også sikkerhetsmakuleres.

Hvordan gjør vi det?

Hos oss gjennomfører vi sikkerhetsmakulering ut fra retningslinjer om sikkerhetsmakulering. Makuleringen foregår derfor i avlåst lokale med tilsyn av arbeidsleder.

Vi har en høyvolums makuleringsmaskin som kan ta papirer og dokumenter på opp til 40 cm bredde. Maskinen har et spesielt matesystem som gjør at maskinen kan makulere mesteparten av normalt kontoravfall (eks. papir, kartong og båndkassetter) inkludert innbundet og krøllet papir. Maskinen håndterer opp til 140 ark om gangen.

Kuttstørrelsen på dokumentene er 5 x 40mm krysskutt/partikkelkutt.

Vi tilbyr sikkerhetsmakulering på sikkerhetsnivå 3.

Ta kontakt med oss på tlf. 761 18 600 for nærmere informasjon og pris.

Hopp rett ned til innholdet