Snekkerverksted

På Snekkerverkstedet er vi i full produksjon gjennom hele året. Vi har faste leveranser til næringslivet i Hadsel og produserer ulike produkter til private og bedriftskunder over hele landet.

Her produserer vi blant annet paller, blomsterkasser, søppelboksskjuler og varmepumpehus. Vi produserer også en rekke hagemøbler, som har blitt populære produkter.

Vi har flere populære produkter som produseres hos oss. Eksempelvis Nordlands-stampen, Peru-stolen, hagebord, benker og varmepumpehus. Vi må selvsagt også nevne den unike vikingstolen vi fikk levere som VIP-stoler da Narvik arrangerte junior-VM i alpint i 2020.

Fra 2020 inngikk vi også et samarbeid med Jotun om fabrikkmalt trevirke.

Humoristiske og personlige gaver

Vi produserer små og store gaver og humoristiske interiørartikler. Vår graveringsmaskin kan gravere på treverk, glass, pleksiglass, lær, metall mm.  Har du ønsker om en personlig vri, kan vi selvsagt produsere dette. Enten bestillingen er liten eller stor, for private eller bedriftskunder, ta kontakt med oss så ordner vi det.

Jeg er kjempefornøyd med både service og produktene jeg har kjøpt på Hadsel ASVO. Perustolene passer perfekt rundt bålpannen. Krakkene med gravering er flotte gaver til venner og bekjente

Per Helge Kristoffersen

Arbeidsleder snekkerverkstedet
Hopp rett ned til innholdet