Vaskeriet

På vaskeriet vårt vasker vi hver dag klær for både private og bedriftskunder. Har du behov for vaskeritjenester, kan du ta kontakt med oss.

Vi har flere kunder fra lokalt næringsliv, blant annet Nordlaks og kommunale sykehjem. Vi kan gjøre avtale på både henting av skittent tøy og levering av rent tøy. 

Privatkunder kan levere tøy til oss i Strandgata 58 på Melbu. I hovedsak bruker vi å vaske sengetøy (dyne og pute) til private. I tillegg til vask og stryking av store duker.

Har du store arrangementer leier vi også ut store, hvite duker til eksempelvis konfirmasjon.

Fokus på hygiene

Vi er medlem av Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn (NVK)en uavhengig og ideell organisasjon som tilbyr sertifisering av vaskerier for å ivareta intern kontroll og å sikre produktenes kvalitet. Vaskerier som velger å bli sertifisert av NVK er pålagt å oppfylle de til enhver tid gjeldende prosesstekniske og hygieniske krav i Teknisk Protokoll.

Vi er stolte av at vi fra 2017 til og med 2022 oppnådde karakteren A i henhold til bransjestandarden på vaskeriet. «Smittevern for vaskerier som behandler tekstiler til helseinstitusjoner» og høyeste karakter (7) for oppfølging av hygiene, egenkontroll, renhold og vedlikehold.

Vaskeriet leverer alltid kvalitet, både på vask og vennlighet. Kjempebra service!

Ellen Marie Johansen

Arbeidsleder vaskeriet
Hopp rett ned til innholdet