Dyktige ansatte på Hadsel Gjenvinningsstasjon

På en kald onsdag i mars møtte jeg Cato og Bengt Roar, begge ansatte ved Hadsel Gjenvinningsstasjon. Gutta har gjennomført sertifisert sikkerhetsopplæring og har dermed fått kompetansebevis for kjøring av hjullaster på området.

Cato Larsen, 41 år gammel fra Melbu er en av de hyggelige gutta du møter på Gjenvinningsstasjonen på Børøya. Cato bor nå i Tømmervika, og er av den spreke sorten. Hver dag sykler han til jobben sin på Gjenvinningsstasjonen og får både trim og vakker natur på veien. Cato er vant til å være ute i all slags vær, det følger på jobben på Gjenvinningsstasjonen. På Børøya blåser det godt, men det tar både Cato og Bengt Roar med et smil. Her har vi det bare bra, vi har gode varme klær, nyinnkjøpt vannkoker og mye godt å ha i koppen, sier de med et glimt i øyet.

Cato har jobbet på Gjenvinningsstasjonen i 7 år, Bengt Roar i hele 11 år. De kan det meste om sortering, gjenvinning og kundebehandling. Kundene som kommer til Gjenvinningsstasjonen mens undertegnede er der blir tatt godt imot av både Cato og Bengt Roar. De smiler, snakker med og hjelper kunder som vil kvitte seg med ting. Det er viktig å sortere rett, og de hjelper kundene med dette. Når du kommer til stasjonen kjører du først på vekten for å måle antall kilo med avfall. I bua kan du møte på Cato eller Bengt Roar, men i dag er det Bjørnar Jakobsen, arbeidsleder på Gjenvinningsstasjonen, som sitter her. Når du ikke finner han her er han på Hadsel ASVOs lokaler på Melbu, for møtevirksomhet eller lignende.

Hadsel ASVO AS driver Hadsel Gjenvinningsstasjon på vegne av Reno-Vest IKS. Her utføres oppgaver som vektoperatør, kundebehandling, sortering/pakking av farlig avfall, enkelt vedlikehold av bygg/maskiner. Det gis også maskintimer/opplæring på hjullaster. Ønsker du å ta turen til anlegget på Børøya er åpningstidene:

  • Mandag: 10.00 – 15.00
  • Tirsdag: 00 – 15.00
  • Onsdag: 00 – 15.00
  • Torsdag: 12:00 – 19.00

I mai og juni blir det åpent på tirsdager 14.00 – 19.00

Cato og Bengt Roar ønsker deg velkommen til Hadsel Gjenvinningsstasjon!

Hopp rett ned til innholdet