Er du uføretrygdet og savner en sosial hverdag?

Det kan være flere årsaker til at noen blir uføretrygdet. Likevel er det mange uføre som føler de har mer arbeidskapasitet igjen og ønsker å være en del av arbeidslivet.

Da kan kanskje vi i Furoria hjelpe deg!

Hos Furoria tilbyr vi VTA-plasser. Dette er arbeidsplasser som er tilrettelagte den personen som søker om VTA-plass. Hvilke tilrettelegginger du trenger og hvilket arbeid som passer best for deg, blir med andre ord avklart etter nærmere samtale. Vi tar også høyde for hvor stor arbeidskapasitet du har, og tilrettelegger for både hel og halv stilling.

Med VTA-plass får du igjen rutiner i hverdagen gjennom meningsfylte arbeidsoppgaver. Minst like viktig er det at du får et helt nytt sosialt nettverk og gode kolleger som er klar for å bli bedre kjent med deg.

Vi tilbyr VTA-plasser både gjennom Furoria Melbu og vår avdeling på Bø i Vesterålen. Vi har flere spennende og varierte arbeidsoppgaver internt hos oss og har behov for nettopp deg!

Er du fortsatt usikker om VTA-plass er noe for deg?

Da er du herved invitert inn til en kopp kaffe og helt uformell prat med oss. Vi kan gi deg en kjapp omvisning, fortelle mer om hvem vi er og hva vi jobber med. Vi svarer selvsagt på alle spørsmål du måtte ha.

Interessert? Ring eller stikk innom oss og ta kontakt med:

Melbu: Inger Grete Jenssen, inger.grete@furoria.no, 997 45 445

Bø: Heidi Lehtonen, heidi@furoria.no, 913 10 369
eller Ann-Helen Krey, ann.helen@furoria.no, 468 98 124

Hopp rett ned til innholdet