Et lite stykke Melbu på Vestlandet

Anastasia Dimitriou var på jakt etter en bedrift som kunne lage tilpassede nøkkelringer til det ærverdige hotellet, Byrkjedalstunet, i Rogaland. Ved en tilfeldighet ramlet hun over Furoria og tok kontakt med Per-Helge Kristoffersen. Nå pryder nøkkelringer fra Melbu på alle hotellrommene.

– Furoria blir de første vi tenker på når vi skal ha nye skilt på hotellområdet, sier Anastasia Dimitriou.

Hun jobber som resepsjonist på Byrkjedalstunet, og var satt på saken for å finne nye nøkkelringer til hotellrommene. Byrkjedalstunet startet opprinnelig som et ysteri. Gjennom årenes løp har Byrkjedalstunet endret seg noe. I dag er Byrkjedalstunet både hotell, restaurant, lysstøyperi og bakeri. Tunet består av mange hus, og den norske tradisjonen er viktig for hotellet.

– Vi ønsket oss derfor nøkkelringer i tre, og prøvde å finne en leverandør i Rogaland som kunne gjøre det. Men fant ingen da jeg søkte på google. Men så gikk jeg på facebook og søkte. Da kom Furoria og en annen bedrift opp. Jeg tok kontakt med begge og Per Helge på Furoria var utrolig kjapp å svare. I tillegg var det et veldig bra tilbud jeg fikk, forklarer Dimitriou.

En morsom jobb

Per Helge Kristoffersen synes det er morsomt å få en forespørsel fra Rogaland på nøkkelringer.

– Anastasia forklarte hva hun var på utkikk etter og om dette var noe vi kunne levere. Vi ble enige om at jeg skulle lage en prøve og sende til Dirdal, forklarer Kristoffersen.

Det var god dialog mellom Per Helge og Anastasia. Her gjaldt det å finne riktig størrelse og utformingen på nøkkelringen, samt hva som skulle stå både på forsiden og på baksiden av nøkkelringen.

– Det var et artig prosjekt og vi hadde en veldig fin dialog gjennom hele prosessen, sier han.

Den endelige bestillingen endte på 120 nøkkelringer til 40 rom på Byrkjedalstunet. I tillegg til en avtale om supplering. Anastasia Dimitriou er veldig fornøyd med det endelige resultatet. Nøkkelringene passer perfekt til stilen til hotellet.

– Både pris, leveringstid og produksjonstid var superraskt og gikk uten problemer. Nøkkelringene er av god kvalitet. Vi kommer til å tenke på Furoria når vi skal ha andre skilt på hotellområdet, avslutter hun.

Hopp rett ned til innholdet