Får full pakke fra Furoria

Når Marit Steinkjær, kommunegartner i Sortland kommune, trenger benker og bord som skal ut i kommunens parker eller barnehager, ringer hun Furoria.

– Benkene og bordene vi har kjøpt hos Furoria holder en utrolig god kvalitet. Når de på Furoria i tillegg er så serviceinnstilte og hjelpsomheten selv når man tar kontakt, da føler jeg vi får full pakke, forteller Steinkjær.

Et godt håndtverk og en god gjeng

Som kommunegartner, har Marit mange hensyn hun må ta når hun skal forskjønne parker, barnehager og andre offentlige arenaer med bord og benker. Hun har derfor ulike krav til møblene hun kjøper inn.

– For bordene er det viktig at de har universell utforming. Det betyr at bordene skal være utformet slik at også personer i rullestol skal kunne sitte godt inntil bordet på lik linje med gående. Og for bordene og benkene vi har i barnehagene, må selvsagt høyden på både bord og benker være tilpasset barna. Og her har Furoria full kontroll på utformingen. Det er aldri noe problem å justere bord og benker etter våre ønsker. I tillegg ser vi på det som et ekstra pluss at de har avrundede hjørner både på bord og benk, sier hun.

Hun synes også det er positivt at hagemøblene er laget av solid materiale og tåler bruk, vær og vind.  

– Jeg synes de er av så god kvalitet at jeg har oppfordret dem til å begynne å merke bord og benkene, slik at alle kan se hvem som har laget disse, sier hun og legger til at hun synes det er fint at det nettopp er Furoria som lager disse møblene. Gjengen på Furoria synes hun er en flott gjeng. Enten hun kommer innom for å ta en prat, har bestillinger eller skal hente noe blir hun alltid tatt godt.

– Vi er veldig fornøyde med produktene vi har kjøpt hos Furoria. Også setter jeg også pris på historien som ligger bak produktene. Det er personer som av en eller annen grunn har en tilrettelagt arbeidsplass. Med den arbeidsevnen hver og en av dem har, produserer de produkter av topp kvalitet. Jeg håper de er stolt over det de produserer og leverer og vet hvor stor produktene de produserer har for trivsel i lokalsamfunnet, sier hun.

Prøver å tilrettelegge

Per Helge Kristoffersen er arbeidsleder på Furoria og kan fortelle at årets produksjon er godt i gang.

– Vi legger vår ære i at produktene våre er robuste og stabile o bruker materialer av god kvalitet. Vi ønsker at brukerne og kundene våre skal ha glede av produktene våre i mange, mange år, sier han.

På snekkervekstedet er produksjonen tatt seg opp etter vinterhalvåret. Det produseres både bord, benker, bålpannebenker, vikingstoler og peru-stoler.

– I tillegg produserer vi både postkassestativ, blomsterkasser i ulike størrelser og søppelboksskjulere, sier han og forteller at det er ingen kjedelige dager på snekkerverkstedet.

– Vi vet at mange er veldig glade i produktene våre og bruker både stoler og bord hjemme og på hytta. Og vi vet også at noen bruker å ta med seg vikingstolene våre når de eksempelvis skal på badestranden, sier han.

Snekkerverkstedet har en rekke produkter de produserer, men dersom noen har spesielle ønsker er de også glade i utfordringene for å lage disse på bestilling.

Trenger du en ny peru-stol på verandaen eller en benk til bålpanna, kan du klikke her for å se utvalget og legge inn bestilling i nettbutikken. 

Hopp rett ned til innholdet