Hadsel ASVO har fått diplom fra Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn

Utmerkelsen henger høyt, da vaskeriet vårt er ett av fem vaskeri i hele Norge som har fått denne utmerkelsen for 2017. De ansatte hos Hadsel ASVO AS har gjort en fantastisk jobb med hensyn til renhold og hygiene, fortalte Atle Gundersen fra Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn (NVK), da hanbesøkte oss i mars 2018. NVK har i løpet av 2017 hatt tilsyn med 58 vaskerier, og gjennomført 210 tilsynsbesøk.

For å komme i betraktning for diplom, må du ha en score på 6,9 eller 7 på en poengskala fra 1 til 7. Samtidig må vaskeriet være godkjent med karakteren A/A+ i henhold til bransjestandarden «Smittevern for vaskerier som behandler tekstiler til helseinstitusjoner». Det ligger derfor eksemplarisk innsats til grunn når et vaskeri tilfredsstiller kriteriene.

Det er viktig å markere store og små seiere!
Lederen vår Line Eggen syntes det var en god anledning til å feire med marsipankake, og det ble satt stor  pris på av øvrige ansatte.  I tillegg fikk vi besøk av journalister fra flere lokalaviser. Det kan du lese mer om her: Topp vask på Melbu og her: Utmerkelse til vaskerigjengen på Melbu

De ansatte ved vaskeriet vårt vektlegger det gode arbeidsmiljøet som en av mange grunner til at slike resultater oppnås.  Det er mye latter og glede å spore på vaskeriet og det håper og tror vi alle våre kunder merker.

Nå nærmer det seg mai og mange planlegger både konfirmasjon og 17. mai feiring. Da kan det være greit å vite at vi både leier ut duker, og at du kan levere inn dine egne duker til vask. En ren og nystrøket duk gjør seg på bordet!

Hopp rett ned til innholdet