Vi er i full gang med årets sommerproduksjon!

Vi har lagt bak oss årets mørkeste vintermåneder. Sola er tilbake, småfuglene har begynt å kvitre og mildværet har virkelig gitt oss en tidlig vårfølelse. På snekkerverkstedet til Furoria er vi i full gang med årets sommerproduksjon!

– Vi har store produksjoner av ulike hagemøbler. Det er mulig å legge inn bestilling av hagemøbler allerede nå, forteller Per Helge Kristoffersen, arbeidsleder på snekkeravdelinga.

Klar for storproduksjon

Kjell-Vidar Nordheim og kollegene på snekkerverkstedet har travle dager. Hauger med materiale skal kappes i riktig lengde og snekres sammen til de ulike møbler i den kjente gode furoriakvaliteten. I ukene fremover blir det produksjon av blant annet benker, søppelboksstativer og postkassestativ. Både i standard størrelse og på mål fra kunder.

– I tillegg produserer vi selvsagt blomsterkassene våre. Også disse kan vi lage på bestemte mål fra kunden, sier Kristoffersen.

Men blomsterkassene er ikke bare for dekorasjon. Han forteller at det også er blitt populært å bruke blomsterkasser som dekorative veisperrer i stedet for tradisjonelle betongblokker.

– Blomsterkassene kan lages i ulike størrelser. De er robuste i seg selv. Men med jord og blomster i, fungerer de også som en stabil veisperre. Det har vært flere, blant annet borettslag, som ønsker å bruke blomsterkasser framfor betongblokker på områder hvor det ikke er ønskelig med trafikk, forklarer Kristoffersen.

Alle produktene produseres og leveres i trykkimpregnert materiale.  Har du planer om å pynte opp med nye hagemøbler, kan du trygt ta kontakt med Furoria.

– Har du spesielle tanker eller ønsker, tar vi gjerne imot en utfordring på møbler og utforming, avslutter Kristoffersen. 

Klikk her for å ta en titt på produktene våre i nettbutikken.

Hopp rett ned til innholdet